Ny sjef i NSL

Tidligere arbeids- og sosialminister, Robert Eriksson (43), blir ny administrerende direktør i Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL).

 

– Vi kan med tilfredshet meddele at Robert Eriksson har takket ja og tiltrer jobben som administrerende direktør i NSL, fra 12. juni, han blir allerede i morgen presentert for våre medlemsbedrifter på NSLs årsmøte, sier styreleder Lars Heine Kåsa.

 

Eriksson er i dag manager i MSLGROUP Norway.

 

I forbindelse med at nåværende administrerende direktør går av med pensjon, har det vært flere gode kandidater til å overta, skriver NSL i en pressemelding.

– Gjennom valget av Robert Eriksson vil NSL ha en administrerende direktør med tydelig og synlig stemme med påvirkningskraft til å fremme gode og fremtidsrettede rammebetingelser for norske sjømatbedrifter i tiden som kommer. Styret har særlig lagt vekt på Robert sin genuine interesse for næringsutvikling, verdiskapning, politikk og innovasjon, utdyper Kåsa.

 

Norske Sjømatbedrifters Landsforening, er en landsdekkende bransjeforening for fiskeri- og havbruksnæringen, og har i dag medlemsbedrifter innen områdene eksportører, grossister, foredlingsbedrifter, fiskemottak, slakterier, detaljister og oppdrettere. I tillegg arrangerer NSL Sjømatdagene og en rekke ulike NM-konkurranser som blant annet: NM i Sjømat, og NM i Sjømatprodukter.

-NSL har et helt sentralt oppdrag i det norske samfunnet som forsvarer av sjømatnæringens interesser. Jeg vil sette mine krefter inn på å ivareta våre medlemsbedrifters interesser. Dette innebærer å arbeide for at sjømatbedriftene skal ha rammebetingelser og utviklingsmuligheter som styrker konkurransekraft, og lønnsomhet, og gjennom det sikrer trygge og gode arbeidsplasser langs vår langstrakte kyst, sier Eriksson.

 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, og ser frem til spennende og utfordrende oppgaver, og ikke minst til å bli kjent med de ansatte, styret og medlemmene. Sammen skal vi sørge for å være en synlig og tydelig organisasjon, men også en nær og tilgjengelig organisasjon for medlemmene, avslutter Eriksson.


22.05.2017  •  Kategori: NSL informerer  •  Postet av: NSL  •  Tilbake