NM i Sjømathandel 2017

Du som driver en flott og populær sjømatbedrift er selvsagt opptatt av å yte og tilby det beste. Men har du muligheten til  å følge med i  utviklingen? Vil ikke også du følge med næringen og bli muligens en trendsetter i sjømathandleryrke? Ser du at du bør satse på kunnskap?

 

 

Da er du klar for å delta i Norgesmesterskap i Sjømathandel 2017! En tøff og spennende fagkonkurranse for profesjonelle sjømathandlere som til daglig arbeider i sjømatdisken.  Konkurransen vil gjennomføres på Norges største matfestival- Matstreif, fredag 22. september-2017. Konkurranseteltet vil stå sentralt på Rådhusplassen i Oslo som er en flott arena for å få vist frem sin bedrift for et stort publikum og kanskje er det din bedrift som har Norgesmesteren i Sjømathandel 2017?

 

 

Øvelsene i Norgesmesterskapet er sammensatte og skal gjenspeile sjømathandlerens arbeidsdag. Din medarbeider vil sammen med Konkurrentene måler kunnskap i 4 kategorier:

1.                         Varemottak med råvarekunnskap og kvalitetsvurdering

2.                         Håndskjæring og konkurranser på tid

3.                         Produksjon av produkter for salg

 

4.                         Legging av fiskedisk

 

Hver av disse deloppgavene krever stor faglig kompetanse for å gjøre jobben riktig. Det er flere forhold å ta hensyn til, blant annet matsikkerhet, produktegenskaper, økonomi, salgbarhet og kundetilfredshet. 

 

De tre beste plassene premieres og vinneren kåres til årets Norgesmester. Premieutdelingen vil finne sted etter endt konkurranse på matfestivalen Matstreif foran et stort publikum! Er du ikke blant de heldige vinnerne har medarbeideren din i hvert fall lært masse nytt som kommer din bedrift til gode, gratis!

 

 

Ønsker du mer informasjon om konkurransen eller påmelding (fristen er 30. april-2017) kontakt følgende:     

 

Anette Almås (mail: anette.almaas@nsl.no – tlf. 412 11 879)

Jurgen Meinert (mail: jurgen.meinert@nsl.no - tlf.920 45 445 )

                                                                                 

 

 

 

1.       

 

 

 

 

Hve


15.03.2017  •  Kategori: Konkurranser  •  Postet av: NSL  •  Tilbake